Ik wil graag iets over mezelf vertellen:

Mijn naam is Do Witjes.

In 1985 ben ik begonnen als freelance taxateur bij de stichting KAFI, een onderdeel van de toenmalige Heidemij, waar ik taxaties uitvoerde voor diverse gemeenten in Gelderland.
In 1987 ben ik samen met mijn broer een makelaarskantoor in Elst gestart. Vanaf dag een ben ik met veel plezier heel veel klanten van dienst geweest. Voor zowel aan- en verkoop van woningen als het uitvoeren van taxaties. Daarnaast heb ik veel advies gegeven als erkend hypotheekadviseur en als woningmarkt consultant. Voornamelijk in het knooppunt Arnhem-Nijmegen.
Bent u dus op zoek naar een ervaren taxateur van een woning dan ben ik u graag van dienst in de regio die u bij werkwijze & gebied op de kaart ziet op de kaart ziet. De regio waar ik zelf als makelaar vanaf 1987 actief ben geweest.”

In 1987 ben ik getrouwd met mijn vrouw Joke. Samen met Joke ben ik trotse vader van 2 zonen en 1 dochter.
Naast tijd doorbrengen met het gezin ben ik regelmatig op de tennis- en golfbaan te vinden en probeer ik een keer per week naar de sportschool te gaan.
Ik ben een echte liefhebber van wintersport, maar ga ook net zo lief naar Italië of een andere zonnige bestemming. Stadjes bezoeken en genieten van de mooie natuur afgewisseld met terrasjes pakken en lekker eten met een goed glas wijn.  Echt lang stil zitten kan ik in ieder geval niet, ik ben het liefst altijd bezig met verschillende klusjes en projecten.
Zo is er in en rondom het huis altijd wel iets te bedenken en anders ga ik een stuk wandelen met onze hond.

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...